Étterem

Családias hangulat, gazdag ételválaszték

|Étterem
Étterem2018-06-11T13:09:24+00:00

CSALÁDBARÁT ÉTTEREM

Magyaros ízek

Családias hangulatú, magyaros éttermünk gazdag ételválasztéka, gyereksarok és udvarias kiszolgálás várja a hozzánk betérő látogatókat és panziónk vendégeit. Étlapunkon a magyaros és a vegetáriánus étrend kedvelői is megtalálják ízlésüknek megfelelő fogásokat.

Vendégeink különleges kéréseit is igyekszünk maximálisan teljesíteni.

TEKINTSE MEG ÉTLAPUNKAT
TEKINTSE MEG NAPI AJÁNLATUNKAT

OTTHONÁBAN IS FINOMAT

Házhoz visszük

Szolgáltatásaink között szerepel az étel- és pizzakiszállítás Dabason, Sári-Besnyő és Dabasi-Szőlők területeken. Rendelésfelvétel naponta 21 óráig telefonon lehetséges. Éttermünkben már eddig is számos céges és családi esemény került megrendezésre és továbbra is vállaljuk hasonló rendezvények lebonyolítását. További információkért kérem olvasson tovább Rendezvényhelyszin menüpontunkon!

Két szinten várjuk visszatérő és leendő vendégeinket: az alsó szint légkondicionált, ahol egy kisebb teremben 30, egy nagyobban pedig 60 fő fér el; a felső szint kávézóként üzemel, nyáron a fedett terasszal 50 vendég befogadására alkalmas. Az emeletről gyönyörű kilátás nyílik az étteremhez tartozó hátsó kertre, a kis tóra és a kerthelyiségre, amely külön nádfedeles pulttal rendelkezik. Éttermünk családbarát, földszinti nagyobbik termünkben és a kávézó külső falán gyereksarok várja a gyermekkel érkező vendégeinket.

RENDELJEN, KISZÁLLÍTJUK